blogi

Täydellä sydämellä- miksi siitä kirjoitan

Kirjoitin Instagramin ja Facebookin seinälle sanoista ajattelutapa, rohkeus ja täydellä sydämellä. Ja mitä ne ovat minulle, mitä ne merkitsevät ja miksi niitä käytän. Kohtaan aina välillä ihmisten pohdiskelevia ilmeitä tai heillä heräilee kysymyksiä mistä sinä oikein puhut? Tarkoitako todella, että elämä voi olla yhtä täydellä sydämellä olemista onnen huumassa ja pelkkä hymy huulilla positiivisesti vihellellen? Voit kurkata tekstini myös sieltä seinältä, mutta tässä hieman lisä avausta miksi.

Tietenkään ei ole kyse mistään tuosta edellä mainitusta. Ei ole tarkoitus näyttää elämän olevan pelkkää ruusun terälehtiä tai täynnä vain kaikkea ihanaa ja hyvää. Ja heti sen jälkeen, kun muutat tapaasi ajatella, elämästä tulee juuri sellaista……. Kyse on tavasta ajatella elämää täydellä sydämellä. Sellaisena kuin se meille annetaan. Omasta ymmärryksestä ymmärtää omien ajatuksien voiman ja niiden kyvyn jopa saastuttaa mieltä että kehoa.

Kyse on siitä, että tämän uuden ajattelutavan avulla osaa saada itsensä takaisin tasapainoon silloin kun tulee hetkiä, jolloin tuulee ja myrskyää. Oli se sitten sisäistä tai ulkoista myteriä. Toisinaan voi olla tapana jäädä jumiin, paikoilleen. Nähdä vain synkkiä värejä, ajatuksia ja asioita. Tuntea ne yhä voimakkaammin, lopulta ahdistuksen kasvaessa sisällä. Mutta myös ihan itse kasvattaa tuulen tai myrskyn voimakkuutta. Ja ihan vain sillä, miten ruokkii tietoisen mielensä kautta omaa voimakasta alitajuntaansa.

Itselläni tämä muuttunut ajattelutapa on antanut elämänmuutoksen monessa eri asiassa, parempaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja uskallusta katsoa elämää aidosti omilla silmillä. Puhua sanoilla, jotka ovat minun. Edelleen elämäni kasvaa, edelleen minä kasvan. Olen epätäydellinen, haavoittuva että herkkä. Osaan myös tehdä virheitä, osaan myös suuttua ja raivostuakin. Osaan olla ihminen haavoittuvuuden kanssa, inhimillisesti.

Siksi rakastan valmentaa henkilöä kohti vapauttaan valita tapaansa ajatella ja mahdollistaa siitä syntyviä oivalluksia. Kannustaa jokaista olemaan omien ajatuksiensa MINDBOSS. Kasvaa aidosti sellaiseksi kuin on. Aina ei kuitenkaan tarvitse olla koko aikaa se paras versio itsestä eikä välttämättä pystyisikään, vaan miten palauttaa oma tasapaino henkisesti että fyysisesti, on elämänlaadun kannalta hyvin olennaista. Kyse on siis omasta kyvystä nousta jaloilleen.

OIVALLUS:

Jatkan yhä tätä omaa polkua. Jatkan yhä tästä kirjoittamista ja puhumista. Mutta myös opiskelua ja harjoittamista. Rohkeasti, aidosti ja täydellä sydämellä. Kyse on sydämen asiasta, josta voin puhua täysin rinnoin selkä ryhdissä, sillä tiedän tämän todella toimivan. Elämän muuttava oivallus.

Author


Avatar