blogi

Kaunis, puhdas rakkaus

Varmasti moni pysähtyy miettimään rakkautta edes kerran elämässään. Mitä se rakkaus oikein on? Miltä se tuntuu? Miltä se näyttää? Usein kuitenkin ajateltuna, miltä sen KUULUISI tuntua ja näyttää……

Avata sydän rakkaudelle puhtaasti ja pyyteettömästi voi vaatia syvempää tutkimusmatkan tekemistä sisimpään, kohtia omia tottumuksia, olettamuksia ja uskomuksia. Kohti totuutta. Mitä MINÄ vaadin rakkaudelta? Mitä MINÄ oletan rakkaudelta? Millainen rakkaus kuuluu MINULLE?

Matkan varrelta tarttuneet ESTEET on nostettava pöydälle, kurkata ja käydä ne läpi. Puhdistaa mieli, keho, sielu ja sydän. Ei välttämättä käy niin helposti ja automaattisesti kuin ladata likaiset astiat koneeseen ja tyhjentää kirkkaan puhtaat omille paikoilleen kaappiin. Tällä kertaa olisi ladattava koneeseen rohkeutta, anteeksiantoa, hyväksyntää ja myötätuntoa. Itselle ja toiselle.

Antaa rakkautta, saada rakkautta. Ilman vaatimuksia, olettamuksia, uskomuksia, oikeuksia ja velvollisuuksia. Vain sydän auki, niin kuin vastasyntyneillä. Luottamusta ja uskoa hehkuen.

OIVALLUS :

Minun tehtävä on nähdä esteet minun rakkauden polulla , siirtää ne sivuun ja antaa tilaa rakkauden vain olla. Minussa asuu runsas rakkaus ja yltäkylläisyys. Kaikella parhaalla mahdollisella tavalla, annan niiden vapaasti virrata minussa, tulla sisältä ulospäin. Rakkaus itseäni kohtaan on rakkauteni lähde, ilman sitä minun on vaikea antaa kaunista ja puhdasta rakkautta toiselle. Sen omalla luonnollisella tavalla ja rytmillä.

Author


Avatar