blogi

Aikaa kärsivällisyydelle

Odottavan aika on pitkä, sanoo vanha sananlasku. On vaikeaa malttaa odottaa, olla vain ja antaa luonnollisella rytmillä asioiden tapahtua. Niin kuin luonnossa asiat etenevät. Emme voi kiirehtiä kukan tai puu kasvua. Emme voi siirtää pilviä auringon tieltä yhtään nopeammin kuin ne siirtyvät. Emme voi nopeuttaa toukan kasvua perhoseksi, sillä on ihan oma prosessinsa.

Voimme vain pyytää, odottaa ja ymmärtää, että vaikkei mitään tapahtuisi juuri nyt, se ei tarkoita, etteikö olisi mahdollista tapahtua. Voihan olla, että tulossa on jotain sellaista mitä emme osaa edes odottaa. Jotain vielä parempaa.

Oivallus

Entäs jos minä olen valmis, mutta joku tai jokin ei ehkä vielä? Entäs jos itsestäni riippumaton pala etsii vielä paikkaansa? Entäs jos minussa itsessäni on vielä tapahduttava muutos? Päätän siis keskittyä siihen, mikä on mahdollista tässä ja nyt. Olla rauhassa, vaikka en tiedä. Keskityn positiivisiin ajatuksiin, kuuntelen hiljaa omaa intuitiotani. Opettelen elämään luonnollisen rytmin kanssa, enkä puske ja päästän irti yrittämisestä ja pakottamisesta. Niin ihmissuhteiden kuin asioiden suhteen. Uskon siihen, että kun vähiten odotan, niin huomaan sen olevan aivan silmieni edessä. Luotan siihen, että elämä tahtoo parasta. Myös minun.

Author


Avatar